Bílý ocet 10% Nanolab 500 ml rozprašovač
| Výrobce: | Nanolab |
|---|---|
| Kód: | P00555 |
| EAN: | 8594201616310 |
Podrobný popis
Poctivý ocet bez barvy vyrobený v Brně. Nepostradatelný pomocník každé ekologické domácnosti. Bílý ocet je univerzální ekologický přípravek šetrný k životnímu prostředí a pořídíte ho téměř "za pusu". Jeho všestranné účinky znaly už naše babičky. Bez problému s ním vysmejčíte celou domácnost. Odmastí zaneřáděnou digestoř a poradí si s vodním kamenem v trubkách i pračce. Bílý ocet od Nanolabu je ideální náhrada téměř všech chemických čistidel.
Klíčové vlastnosti a použití:
- ocet je bez přidaného karamelu - čištěnou věc neobarví a nezanechá žádné fleky
- použivá se k čištění kachliček, umyvadel, wc, dřezů apod. (v kombinaci se sodou)
- likviduje pachy
- odstraňuje vodní kámen z pračky, myčky, varné konvice…
- naše babičky jej běžně používaly na hubení plevele, k dezinfekci ovoce a zeleniny, ošetření drobných ran a oděrků i proti černým plísním na stěnách
- má jemnější aroma, než klasický ocet
- bílý ocet je všeobecně považován za bezpečný, ale pokud máte citlivou pokožku, doporučujeme používat při manipulaci rukavice
- doporučujeme ho skladovat na chladném a tmavém místě pro zachování jeho nejdelší účinnosti
- doporučujme neředit, koncentrace 10% je ideální na všechny běžné úklidové práce
Složení: ocet kvasný lihový 10%
Legislativní informace:
Legislativní údaje, které tady musí být v této podobě: Dráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí. Může způsobit podráždění dýchacích cest. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle. Po manipulaci důkladně omyjte ruce. Nevdechujte aerosoly. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachován přetrvává-li podráždění očí: vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Odstraňte obsah/obal ve sběrně nebezpečného odpadu. Produkt je není určen pro potravinářské účely a k přímé spotřebě. Skladujte za běžných podmínek v uzavřené nádobě. VAROVÁNÍ.
